Til virksomheder

Delightful Denmark med Perchs The, Friss Holm chokolade og lakrids by Bülow

B2B-løsninger, der forkæler

Uanset, om du vil forkæle dig selv, dine ansatte, dine kunder eller dine samarbejdspartnere, så er et puslespil fra At Piece den perfekte gave. Og var du klar over, at At Piece tilbyder unikke B2B-løsninger? 

 

 Love 'n Lipstick med Perchs the, Friis Holm Chokolade og lakrids by Bülow

 

Det ekstra eksklusive

Forestil dig, at du åbner æsken med Love ’n Lipstick, og at du ved siden af bomuldsposen med brikker finder en smuk rosa-farvet dåse med the fra A.C. Perchs og en dåse lyserøde lakridser med chokoladeovertræk og hindbærstøv fra Lakrids by Bülow? Eller forstil dig, at der i æsken med Kings ’n Cars ligger en flaske gin fra Copenhagen Distillery, en Fever Tree Tonic og en lækker mørk chokolade fra Friis Holm? Begge er eksempler på en lille gave ren kærlighed, der i den grad indbyder til afslappende selvforkælelse.  

Hos At Piece har vi indgået samarbejdsaftaler med en række eksklusive leverandører, der giver din virksomhed mulighed for at købe gaver, der ikke bare er lækre, men også sender et gennemtænkt signal. For det er vigtigt at huske pauserne i ensomhed eller med venner og familie. De skaber balance i livet og det overskud og den energi, der skal til for at præstere både privat og professionelt.

Lige nu samarbejder vi med Lakrids by Bülow, A. C. Perchs The, Friis Holm Chokolade, Copenhagen Distillery, Mikropolis Cocktails, Secret Kitchen, Radius Distillery og Cocohagen, hvilket gør det muligt at sammensætte præcis den æske, der passer til dit behov.

Kings 'n Cars med Fever Tree tonic, Radius gin og lækre cashew nødder

Få dit helt eget unikke puslespil

Lad At Piece designe et unikt puslespil kun til din virksomhed og få muligheden for at give dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en gave, der ikke kan købes i butikkerne. Vi har allerede samarbejdet med virksomheder som Rosendahl Design Group, der har fået deres helt eget design i begrænset oplag til internt brug. Og vi glæder os til at samarbejde med din virksomhed og i fællesskab skabe et design, der indrammer den tone og atmosfære, der fortæller din og dine produkters historie. Det tager ca. 14 mande-timer at ligge 1000 brikker, så der er god tid til at overbringe jeres budskaber...

Hvis du vil høre mere om vores B2B-løsninger, så er du velkommen til at kontakte:

Sophie Christensen
sophie@atpiece.dk
T. +45 2045 6424

Signe Christensen
signe@atpiece.dk
T. +45 2680 9907

 

B2B MATERIALE

Close (esc)

Get 10% when signing up for our newsletter

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Your cart is currently empty.
Shop now