Om

“Hvorfor skal puslespil til voksne være så ens og standardiseret?” Det spørgsmål stillede Signe Christensen sig selv en sen aften i 2020.

Signe Christensen er uddannet grafisk designer og har altid holdt af at lægge puslespil. Men de falmede, uskarpe billeder taget for årtier siden af Eiffeltårnet eller en bjergryg i Alperne på blå himmel gjorde ikke ligefrem disciplinen til den fuldendte fornøjelse.

Så Signe Christensen besluttede sig for at gøre noget ved det i stedet for at brokke sig over de brikker, hun sad med ved bordet og de kasser der ikke kunne stå op, og hvor brikkerne altid falder ud, når puslespillet er gemt væk i et skab.  

Målet var at designe et puslespil, der både skulle være af den bedste kvalitet og sjovt at lægge for selv den største puslespilsnørd. Men det skulle også være så lækkert og smukt, at du ikke ville gemme det væk i et skab, men ville være stolt over at have det liggende fremme i stuen mellem dine designmagasiner og coffee table books. Og hvis du spørger os selv, så syntes vi, at det er lykkes.

At Piece er meget mere end et puslespil og den perfekte gave til en du gerne vil forkæle.  

Love ’n Lipstick

Signe Christensen
Grafisk designer & grundlægger

Close (esc)

Get 10% when signing up for our newsletter

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Your cart is currently empty.
Shop now